Αλέξανδρος Ρούντος

Έχοντας περάσει από τον χώρο της δικηγορίας και των επιχειρήσεων, βρήκα τελικά το πραγματικό μου κάλεσμα στον Νεύρο – Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) τον οποίο και εξασκώ τα τελευταία 14 χρόνια.

Ο Νεύρο – Γλωσσικός Προγραμματισμός εστιάζει στις νοητικές διαδικασίες οι οποίες δρώντας ανεξέλεγκτα και αυτόματα είναι υπεύθυνες για την δημιουργία των πάσης φύσεως ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε, όπως η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, οι αγχώδεις διαταραχές και τόσα άλλα.

Η εκπομπή “Σκέψου Θετικά” έχει σκοπό να βοηθήσει όσο μπορεί όλους εσάς που ταλαιπωρείστε από τέτοιου είδους θέματα, πάντα στο μέτρο του εφικτού λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο χρόνο της εκπομπής.

Η εκπομπή είναι κατ’αποκλειστικότητα διαδραστική και βασίζεται στην δική σας τηλεφωνική συμμετοχή ώστε να διερευνήσουμε και να αναλύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το θέμα που σας απασχολεί.

Αν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο σχετικά με την επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου στο προφίλ μου στο Facebook – Alex Roudos ή με SMS στο 6981 178 594.

Αlex Roudos – NLP Practitioner

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας

Life & Business Decisions Coaching

Ακούστε ξανά τις εκπομπές ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ